Prijsverwachting update #1 – 50 Crypto prijsverwachtingen

Eindelijk, we hebben nu al 50 cryptocurrency voorspellingen verzameld voor 2019 en 2020. Volgende week hebben we er minimaal 50 bij.

Prijsverwachting update #1

Dit is mijn eerste artikel over de voortgang van deze website, Prijsverwachting. In de toekomst zullen er meer volgen. Ik wil graag de voortgang met jullie delen. In dit artikel ga ik het hebben over de eerste 50 crypto voorspellingen voor 2019, 2020 en 2021 die online staan.

50 Crypto prijsverwachtingen 2019, 2020 en 2021

Halverwege december 2018 ging de cryptocurrency voorspellingswebsite Prijsverwachting online. In de drukste maand van het jaar heb ik hard gewerkt om deze website online te krijgen. Door de drukte heeft het wat tijd gekost om voorspellingen te verzamelen. Maar uiteindelijk heb ik vandaag de vijftigste voorspelling toegevoegd en we gaan snel naar door naar de 100 crypto voorspellingen.

Aantal crypto prijsverwachtingen van “echte” experts en analisten

Mijn doel is om voorspellingen te ontvangen van de “echte” analisten en experts (bezoekers). Helaas zijn er nog geen prijsverwachtingen van de echte crypto experts en analisten. De voorspellingen die er nu staan zijn afkomstig van bekende crypto analisten, experts en andere websites waar ze voorspellingen doen. Naar verwachting zullen de eerste crypto voorspellingen binnenstromen naarmate er meer voorspellingen staan bij cryptocurrencies.

Dit was de eerste update. Bedankt voor het lezen en tot de volgende update. Laat een reactie achter als je vragen, opmerkingen of een suggestie hebt.

Vergeet niet om je crypto voorspellingen achter te laten of te doneren, zodat we deze website ook naar een All Time High kunnen brengen.

[crypto-donation-box]

Nogmaals bedankt.

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x