Prijsverwachting update #2 – 100 Crypto Prijsverwachtingen voor 2019, 2020 en 2021

Op 6 januari 2018 stonden er nog 50 crypto prijsverwachtingen voor 2019, 2020 en 2021 op Prijsverwachting. Met trots kan ik nu zeggen dat we vandaag op 100 cryptocurrency voorspellingen zitten!

Prijsverwachting update #2

Het is alweer tijd voor de tweede update en dat al na een paar dagen. Vanaf vandaag, 8 januari 2019, is het mogelijk om meer dan 100 voorspellingen te bekijken. En wat je ziet zal je verbazen.

De meeste bekende crypto analisten en experts komen met crypto prijsverwachtingen die zeer positief zijn. Als het aan deze voorspellers ligt dan gaan de cryptocurrencies verder dan de maan stijgen. Natuurlijk zijn er ook een paar, tot nu toe op 1 hand te tellen, die denken dat een cryptomunt op 31 december 2018 minder waard is dan dat die nu is. Afwachten wie er gelijk gaat krijgen.

Voor Ripple hebben we een overzicht gemaakt voor jullie met 5 Ripple XRP prijsverwachtingen voor 2019. In dat overzicht is goed te zien hoe groot de verschillen kunnen zijn.

Aantal voorspellingen: analisten vs bezoekers

In de eerste update had ik al aangeven dat de meeste koersverwachtingen afkomstig zijn van bekende crypto analisten en experts. Dat is op dit moment nog wel het geval. De prijsverwachtingen van de echte analisten en experts, bezoekers van prijsverwachting. komen al binnen. Het heeft even tijd nodig maar hoe meer bezoekers er komen, hoe meer voorspellingen er zullen binnenkomen.

200 prijsverwachtingen voor 2019, 2020 en 2021?

We gaan de inzet verhogen. Eerste mijlpaal was 50, tweede 100 en de derde wordt 200 prijsverwachtingen. Het wordt de komende hard werken om al deze crypto prijsverwachtingen toe te voegen. Als alles met dit tempo doorgaat dan zitten we over een paar dagen al op de 200 voorspellingen.

Wil je helpen? Dat kan heel makkelijk, voeg je eigen prijsverwachting toe of als je op een andere website een voorspelling ziet staan dan kun je die ook heel makkelijk toevoegen. Daarnaast zijn artikelen ook welkom. Heb je zelf een prijsanalyse geschreven, crypto uitleg of een ander artikel. Laat het ons weten.

Dit was alweer de tweede update. Bedankt voor het lezen en tot de volgende update. Laat een reactie achter als je vragen, opmerkingen of een suggestie hebt.

Vergeet niet om je crypto voorspellingen achter te laten of te doneren, zodat we deze website ook naar de maan kunnen.

[crypto-donation-box]

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x